perjantai 10. lokakuuta 2014

Prologi; Koulun yksinäisin poika

Janus oli varmaan koko koulun, -tai koko kaupungin yksinäisin poika. Ei häntä erikoisemmin kiusattu, mutta hän ei vain tullut oikein juttuun muiden lasten kanssa, jotka sanoivat hänen kotiaan kummitustaloksi ja muutenkin oudoksuivat. Välitunnit hän istui yleensä penkillä pihan reunassa katsoen kärttyisenä luokkakavereitaan jotka juoksivat ja nauroivat.
Janus oli tottunut leikkimään itsekseen, sillä hänellä ei ollut sisaruksia.Hän asui vanhempiensa kanssa kolmestaan isossa ja synkässä kartanossa lähellä Sunset Valleyn hautausmaata. Onneksi hänellä oli hyvä mielikuvitus.
-Gungrungin valtakunnan prinssi, Gulliver II pitää tarkastustaan, Janus ilmoitti ja marssi pitkin huonettaan ryhdikkäänä kuin oikea sotilas.
Oli taas tavallinen aamu koulussa. Janus istui tapansa mukaan ensimmäisten joukossa luokassa. Opettajakin saapui juuri. Janus toivoi, että olisi kuvaamataitoa. Tai oikeastaan oli aivan sama mitä olisi. Koulu oli joka tapauksessa kivaa. Välitunneilla oli vain tylsää, mutta ehkä joskus tulisi uusi oppilas, josta voisi saada ystävän. Piti vain odottaa.

Miltä näyttää tämä uusi tarina? Käytän tässä Sunset Valleyn valmishahmoja, joita olen saattanut muokata hieman. (Esim. Januksen kengät.) Kertokaa mielipiteitä kommenteissa. Lisään tännekin melko pian linkkilistan jonne laitan kaikki samat blogit kuin Mesijärvissäkin.

-Meri-Tuuli-

2 kommenttia:

  1. Kiva aloitus. Voi pientä raukkaa kun ei ole ystäviä. Ehkä hän pian tapaa jonkun toisen yksinäisen lapsen? Kiva idea tehdä tarina kaupungin valmissimeistä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos positiivisesta ja kannustavasta palautteesta. :)

    VastaaPoista